Banjaluka u haosu: Stanivuković izvodi cirkus s lažnom dojavom o bombi nakon neuspjele i nelegalne sjednice

0
70

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, izazvao je novi skandal tako što je na svu silu samovoljno pokušao da organizuje nelegalnu sjednicu na kojoj nije bilo dovoljno odbornika za podršku sumnjivom rebalansu budžeta. Kada se suočio s neuspjehom, odjednom je stigla uzbuna o postavljenoj bombi u Gradskoj upravu, što je rezultiralo evakuacijom radnika.

Stanivuković je ostao u Gradskoj upravi s nekoliko saradnika tvrdeći da je dojava o bombi lažna te optužio Vladu Đajića i Ljubu Ninkovića.

Uprkos najavama da će sjednica biti nastavljena 1. februara, Stanivuković je insistirao na njezinom održavanju danas i tako pokušao ignorisati zakonske procedure. Ninković, predsjednik Skupštine grada zakazao je nastavak vanredne sjednice za prvi februar, a ne danas.

Ovaj cirkus oko sjednice i dojave o bombi proizveo je Draško Stanivuković, koji očito ne može da se pomiri s činjenicom da rebalansa neće biti, te da njegov kriminal neće proći nekažnjeno, pišu banjaluckeprice.net

“Spremni su za svaki vid nezakonitosti i služe se svim vrstama podvala”, rekao je predsjednik GrO Banjaluka Vlado Đajić.

Ostavite komentar