Blogerka iz Kanade učila Ivana Pernara jedrenju, pa ga izbacila na Karibima

0
144

Bivši i kontroverzni hrvatski političar, Ivan Pernar, nakon politike se bacio u neke neobične životne pothvate, a jedan od njih je jedrenje Karibima, koje hrvatska javnost prati od kad se otkrilo da ga je na svoju jedrilicu primila skiperica i blogerica Lexi, a koja o Pernaru piše neke poprilično šokantne informacije.

“Ono što se tiče njega je da je jako sladak, vrlo karizmatičan i može biti šarmantan. Jako je sladak poput djeteta koje zapravo ne zna ništa bolje. On je kršćanin s dobrim namjerama, fin momak, samo ima neurednu glavu. Njegove namjere su dobre, a ideje loše”, piše Kanađanka Lexi u još jednom podužem postu.

“Sad shvaćam Hrvate”

“Mislim da Hrvatska sve to već zna, a ja sve to sporo shvaćam. Moja vlastita zapadnjačka kultura paralizirala me neizvjesnošću o tome kako reagirati na šarmantnog i ekstremističkog čovjeka od početka. Hrvate sad shvaćam. Moj član posade također zna da su te stvari istinite, on samo želi ostati u sjeni, ali znao je prije nego što je došao, moj život je otvoren i objavljen, pristao je na moje pravo objavljivanja kao preduvjet za pridruživanje brodu. Stvari oko kojih sam bila delikatna posljednjih 7 tjedana i pokušavala ne reći, zapravo nije dobro čuvana tajna, niti moja odgovornost da ih duže skrivam. Moram položiti ove stvari na stol da dam kontekst onome što se događalo na mom brodu WildChild posljednjih 7 tjedana”, piše Lexi.

“Divlji rasist i homofob koji slavi ‘bijelu moć’“

Nadalje u tekstu piše prilično šokantne detalje u kojima navodno citira Pernara kojeg naziva “divljim rasističkim sociopatom koji voli naciste”.

“Toliko rečenica počinje stvarima kao što su “…crnci…”, “…u crnom se nikad ne možeš opustiti…” to stalno govori, “…. Židovi su krivi…”,“… Hitler je rekao…” voli često citirati Hitlera, ”…. Hitler je trebao dovršiti konačno rješenje…” “…holokaust je samo židovska propaganda…”, “…ropstvo je bilo samo crna propaganda…”, ” … ljudi su samo korisni alati…. “, piše Lexi.

“Upija sve najgore što postoji online”

Pernar navodno ništa na jedrilici ne radi, već 18 sati dnevno surfa internetom i “upija sve najgore što postoji online”.

“On u svemu podbacuje…. konstantno. Nije koristan. Više tereta nego pomoći, više troškova nego koristi. Još uvijek moram sama odraditi 95% svih poslova jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije prisutan u trenutku, uvijek na telefonu ili izgubljen u vlastitim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje i jedrilicu”, piše Lexi kojoj je zasmetalo i što ju je Pernar navono tračao sa Slovenkom koju je upoznao, a tvrdi i da se nekoliko puta derao na nju.

“Rekao gadne stvari o gejevima, a zna da sam biseksualac”

“Ne pokušavam ga popraviti ili promijeniti. Postavila sam jasne granice s njim i vrlo sam stroga prema njemu, na svom brodu… i oko sebe… Ne želim čuti ništa od tih glupih sranja u koje vjeruje. Ovaj brod govori o ljubavi, dobroti i toleranciji. Nekoliko puta je rekao mrske gadne stvari o “gejevima “, a on zna da sam biseksualac, bila sam jasna s njim… začepi ili odlazi. Vrlo sam stroga prema svom rasističkom članu posade”, poručila je i dodala da ne volim narcise i da ne želi biti u njihovoj blizini niti živjeti s takvom osobom, a smatra da je Pernar tu “činjenicu” o sebi “sakrio”:

“Malo narcisa zna da su narcisoidi i nitko to nikada ne priznaje, pitajte Trumpa. Izbor mi je oduzet njegovom prijevarom. Narcis je izmanipulirao svoj put u moj život”, dodaje Lexi koja razmišlja o tome da Pernara ipak skine s jedrilice.

“On je stanovnik prljavštine i treba se vratiti na zemlju”

Naime, iako imaju u planu plovidbu u trajanju od 3-5 dana, ona se boji kako bi nešto moglo poći po zlu. Piše da Pernar nema mornarske krvi u sebi, te da mu jedrenje nikako ne ide.

“Sad je ipak jasno, on nema mornarske krvi u sebi, jednostavno to nije njegova stvar. On je stanovnik prljavštine i trebao bi se vratiti na zemlju, utaknuti se u matricu gdje mu je mjesto. Hrvatska ga može vratiti. Uskoro ću biti u St. Martinu. Ako zadržim svog europskog člana posade, moramo bez prestanka ploviti ravno iz St. Martina do Dominikanske Republike. To bi trajalo 3-5 dana uzastopno. Ne mogu mu vjerovati da će noću biti sam na kormilu. On to ne može učiniti. Zajebat će to, a to bi moglo biti pogubno. Logično… Moram promijeniti posadu. Ivan mora ići”, zaključuje Lexi.

U međuvremenu, javio se i Pernar u postu na Facebooku kratkom porukom u kojoj piše: “Je*e mi se za Hrvatsku. Ja uživam”, dok na Instagramu i dalje nastavlja objavljivati selfije i videe s putovanja.

(dnevno.hr)

Ostavite komentar