“Borac se ne odbija”: Uprkos obavezama i zdravstvenim problemima, Umičević ostaje u klubu

0
35

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske i uspješni sportski radnik ostaće član Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel.

Ovo je epilog današnjeg sastanka uprave klupskog rukovodstva koju je predovdio predsjednik Igor Jovanović sa Marinkom Umičevićem koji je ranije podnio ostavku na poziciju potpredsjednika banjalučkog premijerligaša.

“Na sastanku smo pričali o budućem radu, i ovom prilikom su me zamolili da ostanem član Upravnog odbora. Iako imam dosta poslovnih obaveza, ali i zdravstevnih problema, ipak sam odlučio da prihvatim njihov poziv. Jednostvano rečeno Borac se ne odbija i svi smo mi Borac”, rekao je u izjavi za banjaluka.net Marinko Umičević, koji i ovim gestom potvrđuje koliko voli sport i koliko je spreman da pomogne u svakom pogledu, jer njegovo prisustvo u sportskim organizacijama znači samo jedno – dodatna energija i podrška u svakom smislu te riječi.

Iz Rukometnog kluba Borac m:tel su poručili da ne kriju zadovoljstvo što će Marinko Umičević i dalje biti dio kluba.

“Za uspjehe našeg kluba u proteklim godinama veliku ulogu imao je upravo i Marinko Umičević. Naravno da se to ne može nikako zaboraviti, i s toga nam je izuzetno drago da će biti član Upravnog odbora, te da ćemo zajednički raditi za dobrobit kluba”, rekao je poslije sastanka Igor Jovanović, predsjednik Borac m:tela.

Sastanku su još prisustvovali potpredsjednik RK Borac m:tel Vedran Škoro, te član uprave Željko Šušak i direktor Vladimir Branković.

(N.Sp.)

Ostavite komentar