Derventski Socijalisti dočekani aplauzom: I Crnča podržala SP i Slavena Gojkovića

0
260

Slaven Gojković, nosilac liste Socijalističke partije (SP) u Izbornoj jedinici 4 za Narodnu skupštinu Republike Srpske, posjetio je sa svojim saradnicima selo Crnča u derventskoj opštini, gdje je dobio veliku podršku mještana, koji su prepoznali da je put kojim idu socijalisti put “Za bolju Srpsku”.

Naime, Mjesni odbor SP-a Crnča na čelu sa predsjednikom tog odbora Dragutinom Ninkovićem, bio je domaćin rukovodstvu partije i Gojkoviću, a ovo selo je još jednom pokazalo svoju odlučnost u podršci socijalistima, što su i dokazali velikim brojem prisutnih mještana, uprkos vremenskim neprilikama, koje nisu uticale na volju Crnčana da daju podršku Gojkoviću i drugim kandidatima SP-a u ovoj izbornoj jedinici.

Mještani su imali priliku da čuju program ove partije za predstojeće izbore 2. oktobra, i to kroz obraćanja Ninkovića, Gojkovića, ali i dugogodišnjeg člana Živka Vukičevića, te Milorada Babića, prvog predsjednika Mjesnog odbora SP-a Crnča. U svom obraćanju, Gojković je prezentovao program ove stranke, planove za naredni period, ali nije krio ni oduševljenjem podrškom koju su dobili od mještana ovog sela.

“Ubijeđen sam u istu podršku Crnče i na sam dan izbora”, poručio je Gojković i pozvao građane Dervente da dođu u nedjelju 25. septembra na Centralnu tribinu Socijalističke partije Derventa, koja će biti održana u 19 časova u derventskom Centru za kulturu, a kojoj će prisustvovati i stranački lider Petar Đokić. Da ova stranka uživa značajnu podršku u ovoj izbornoj jedinici pokazalo je i jučerašnje druženje kandidata sa građanima Dervente, koji su se okupili u značajnom broju i pokazali veliki interes “Za bolju Srpsku”.

(N.Sp.)

Ostavite komentar