Dodik: Cijeli svijet zna da je proces koji se vodi pred neustavnim sudom farsa

0
73

Cijeli svijet zna da je proces koji se vodi pred neustavnim sudom farsa – naveo je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je istakao da je mnogo onih koji danas likuju nad tim što im je jedan stranac bez ikakvih stvarnih ovlašćenja obezbijedio da predsjednik Republike Srpske dođe na izmišljeno ročište u izmišljenom postupku.

– Likuju i pojedinci u Srpskoj, i to je njihovo junaštvo. Ne sude oni meni, nego koriste silu da se obračunaju sa Srpskom. Zahvalan sam svim ljudima koji su mi pružili podršku i što razumiju koji je smisao ovog cirkusa, to me dodatno ojačalo da istrajem u svemu onome što radim i da nastavim još jače da branim srpske interese – istakao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Dodao je da je zahvalan i svima u Srbiji i prijateljima Srpske koji su uz Srpsku u trenucima najvećih pritisaka.

– Plaćeni lobisti su u strahu šta će se desiti kada dođe Tramp. Niko i ne pomišlja da će biti drugačije, jer znaju da je to jedina šansa za Ameriku. Svijet se mijenja, a Republika Srpska zna da osluškuje i prati i donosi najbolje odluke za svoj narod. Nećemo dozvoliti razaranje institucija i bezvlašće. Htjeli su da stvore nered, da raspakuju Dejton – naglasio je Dodik.

On je napomenuo da im je jedini problem na tom putu Srpska i zato, kaže Dodik, gledamo ovu farsu.

– Slušamo iste floskule o poštovanju suvereniteta, koji tako lako gaze kada im odgovara. A Srpska je pokazala svoju odlučnost, kao i svi njeni predstavnici i moć naroda ne može i neće nikada pobijediti nikakva sila, pa čak ni ona američka – poručio je Dodik.

Ostavite komentar