Gradonačelnik u akciji: “Sjednica, bomba, i dva sumnjiva lica”

0
86

Bombastične metode Draška Stanivukovića

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je ponovo udario na scenu političkih intriga sa novim hitom – “Sjednica, bomba i dva sumnjiva lica”. Ovaj put, naš hrabri gradonačelnik je odlučio da će svoj politički rebalans budžeta sprovesti po svaku cijenu, pa čak i ako to znači da će morati posegnuti za eksplozivnim metodama.

Kako je očajno pokušavao organizovati sjednicu na kojoj nije bilo dovoljno odbornika za podršku svom sumnjivom rebalansu budžeta, Stanivuković se suočio sa neočekivanim izazovom – demokratskom realnošću, pa umjesto da prihvati poraz, naš heroj je odlučio preuzeti stvari u svoje ruke na najdoslovniji način – lažnom dojavom o postavljenoj bombi u Gradskoj upravi!

Dok su radnici evakuisani, Stanivuković se nije dao zbuniti. Umjesto toga, on je hrabro stao pred medije i optužio Vladu Đajića i Ljubu Ninkovića za podmetanje lažne dojave o bombi.

Dok se građani Banjaluke pitaju šta će biti sljedeće u ovoj političkoj sapunici, jedno je sigurno – sa Draškom Stanivukovićem, politika nikad nije dosadna!

Ostavite komentar