Još tri dana do otvaranja: “Bemina” prodavnica od četvrtka u srcu Banjaluke

0
231

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, koju već skoro dvije decenije uspješno vodi tehnički direktor Marinko Umičević, otvoriće u četvrtak, 13. Oktobra, svoju prodavnicu na naovoj lokaciju i to u centru Banjaluke, na radost svih građana koji cijene kvalitetnu obuću.

U izjavi za Banjaluka.net, Umičević je rekao da su radovi u prodavnici koja se nalazi u Ulici Marije Bursać broj 5, u završnoj fazi, te da je otvaranje zakazano za četvrtak u 9 časova.

“Na novoj lokaciji ćemo našim cijenjenim kupcima, kao i do sada ponuditi kvalitetne cipele, torbe, novčanike i kaiševe od prirodnih materijala po povoljnim cijenama. Dragi kupci, očekujemo vas”, poručio je Umičević. On je dodao da su na zahtjev i molbe svojih kupaca da otvore prodavnicu obuće u gradu, najzad uspjeli da dobiju lokal u centru grada, na adresi Marije Bursać broj 5, poslovni prostor broj 41 u zgradi Vakufska palata, preko puta parka Petar Kočić.

“Radi se o poslovnom prostoru od 35 metara kvadratnih, koji je u jako dobrom stanju. Konkurisali smo na javni oglas o zakupu poslovnih prostora koji je raspisao Grad Banja Luka”, precizirao je Umičević. On je dodao da je veliki iskorak imati prodavnicu u samom centru grada, a Tvornica obuće „Bema“ sa 10 odsto puni budžet grada Banjaluka.

Inače, u novom prodajnom mjestu ove uspješne banjalučke tvornice, kupcima će biti ponuđene kvalitetne cipele od prirodnih materijala po povoljnim cijenama.

“Ovo je jedan u nizu iskoraka Tvornice obuće “Bema“, koja u narednom periodu planira povećanje domaće proizvodnje”, dodao je Umičević, koji sa velikom uspjehom vodi ovu tvornicu, za šta je nagrađen značajnim brojem priznanja, jer je riječ o privredniku koji zna posao kojim se bavi. Neka od posljednjih priznanja, kao potvrda uspješnog rada, su svakako Ključ Grada Banjaluka-najveće gradsko priznanje, kao i “Nagrada za životno djelo”, odnosno priznanje za najboljeg menadžera u obućarskoj industriji regiona, koje mu je dodjeljeno prije nekoliko dana od strane Evropske nezavisne agencije.

(N.Sp.)

Ostavite komentar