Lazić: Neću podržati rebalans budžeta zbog Stanivukovićevog nenamjenskog trošenja narodnih para

0
78

Medo Lazić, odbornik u Skupštini grada iz pokreta “Banjaluka zove” nakon održanog sastanka sa gradonačelnikom rekao je da neće podržati rebalans budžeta zbog Stanivukovićevog nenamjenskog trošenja narodnih para iz Budžeta grada.

Lazić je rekao da je suludo dati 4 miliona KM na kuću Milanovića, dok druge katerogije koje se finansiraju iz budžeta grada ispaštaju. Lazić je tražio i plan utroška sredstava, da bi odbornici znali na šta se daje novac i kako se isti troši, a ne da se kasnije gradonačelnik hvata za glavu i traži rebalans nakon što je potrošio novac iz budžeta kako je htio.

Odbornik je dodao i da je strašno šta se dešava s radnicima u Gradskoj upravi, da nakon gostovanja Neđeljka Radulovića isti dobije premještaj.

“Zašto se ti problemi ne iznose na sjednicama, da i mi kao odbornici budemo upućeni, te da riješimo te probleme. Od prvog dana se za to zalažem. Pa zar i političkim protivnicima nije bolje da se iznesu ovakve stvari, a da se ujedno pomogne svim ugroženim radnicima”, jasan je Lazić.

Ostavite komentar