“Mamice i tatice…” Djevojčica Nora došla po nove “Bemice”

0
253

Prodavnicu Tvornice obuće “Bema” na novoj lokaciji u centru Banjaluke, posjetila je djevojčica Nora, koja je postala poznata po reklamnom spotu “Beme”, u kojem poziva roditelje da joj kupe “Bemice” riječima “mamice i tatice, kupite mi Bemice”.

Naime, Nora odrasta, ali “Bemice” su i dalje njene omiljene cipelice, pa je i ovoga puta pronašla jedan par za sebe.

“Draga Nora hvala na posjeti, tvoj osmijeh nam potvrđuje da je dječija kolekcija Tvornice obuće “Bema” uvijek najbolji izbor”, rekao je Marinko Umičević, tehnički direktor “Beme”.

Podsjećamo da je “Bema” prošle sedmice otvorila prodajni objekat u centru Banjaluke, na radost svih građana koji cijene kvalitetnu obuću i koji su već prvog dana došli da pronađu neki od kvalitetnih “Beminih” proizvoda za sebe i svoje najmilije.

Naime, novootvorena prodavnica “Beme” u Banjaluci, nalazi se u Ulici Marije Bursać broj 5, u samom centru Banjaluke, odnosno uz Park Petar Kočić i preko puta Hotela Palas, praktično na dohvat ruke svakom ljubitelju kvalitetne obuće, torbi i novčanika od prirodnih materijala. Radno vrijeme prodavnice je radnim danima od 9-20 časova, a subotom 9-16 časova.

“Prepoznatljiv kvalitet, domaću proizvodnju uz najpovoljnije cijene u regionu od sada možete pronaći i na našoj novoj adresi. Velika zainteresovanost kupaca i gužve na dan otvaranja su nam dodatna potvrda da su naši sugrađani prepoznali naš rad i da je Tvornica obuće „Bema“ prepoznatljiv brend Banjaluke koji je od sada dostupan i u centru grada”, rekao je Umičević, koji sa velikom uspjehom vodi ovu tvornicu, za šta je nagrađen značajnim brojem priznanja. Neka od posljednjih priznanja, kao potvrda uspješnog rada, su svakako Ključ Grada Banjaluka-najveće gradsko priznanje, kao i “Nagrada za životno djelo”, odnosno priznanje za najboljeg menadžera u obućarskoj industriji regiona, koje mu je dodjeljeno prije nekoliko dana od strane Evropske nezavisne agencije.

Inače, pozivamo sve sugrađane da posjete novu “Beminu” prodavnicu u kojoj, sami smo se uvjerili, možete pronaći modernu i kvalitetnu obuću, kaiševe i novčanike po povoljnim cijenama, a uz to ćete istovremeno podržati i domaću poroizvodnju.

(N.Sp.)

 

 

 

 

Ostavite komentar