Marinko Umičević o novoj prodavnici: Gužva na otvaranju pokazatelj kvaliteta “Beminih” proizvoda

0
166

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka juče je otvorila prodajni objekat u centru Banjaluke, u ulici Marije Bursać 5, te smo se ponovo uvjerili da su Banjalučani u nama prepoznali društveno odgovornu firmu i partnera.

Poručio je to Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka, i jedan od najuspješpnijih privrednika u Republici Srpskoj, koji je dodao da je na jučerašnji dan otvaranja nove “Bemine” prodavnice došao veliki broj ljudi, što dovoljno govori o kvalitetu proizvoda i ugledu ove tvornice na čijem je on čelu.

“Juče je veliki broj ljudi došao u novu prodavnicu, a mnoge od njih smo obradovali i nagradili cipelama, novčanicima, privjescima i to je za nas bio značajan i veliki dan. Iskoristio bih priliku da se zahvalim gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću i Gradskoj upravi Banjaluka koji su nam omogućili da dobijemo prostor u centru grada, što je velika stvar za “Bemu”, rekao je Umičević. Pored toga, on se zahvalio i firmi “BB print”, gospodinu Vladimiru Brankoviću i njegovoj supruzi Violeti koji su osmislili enterijer prodavnice i uredili ga tako da su ponosni na izgled nove prodavnice.

“Kao što reče juče jedna gospođa, ovakav lokal nema ni u Minhenu. Tu će vas uvijek dočekati ljubazno osoblje, kvalitetne cipele po izuzetno povoljnim cijenama i mislim da je Banjaluka dobila jedno dobro mjesto za šoping”, naveo je Umičević. Prema njegovim riječima, prilikom otvaranja prodavnice kupci su postavljali razna pitanja i interesovali se za “Bemu”, te je izdvojio pitanje jedne sugrađanke koju je zanimalo zašto je naziv tvornice baš “Bema”, odnosno kako je ona na ćirilici pročitala “Vema”.

“Vlasnici Tvornice obuće “Bema” su Slovenci, Benjamin i Martin pa je naziv “Bema” spoj po prva dva početna slova njihovih imena”, pojasnio je Umičević, koji već skoro dvije decenije uspješno vodi ovu fabriku, koja zapoišljava više od 1.200 radnika, i u kojoj plata nikada nije kasnila ni jedan sat, a sve obaveze prema državi su uredno izmirene, te kao takva predstavlja istinskog privrednog giganta i ponos Banjaliuke i cijele Republike Srpske.

“Dobro nam došli u novu prodavnicu i u prodajni objekat u krugu fabrike gdje je u ponudi i desortirana obuća po još povoljnijim cijenama i 80 odsto isti asortiman kao i u centru grada. Trudićemo se da i dalje budemo na usluzi građanima Banjaluke i svima koji dođu u naš grad. Još jednom se zahvaljujemo na posjećenosti i povjerenju i drago nam je ukoliko pomognemo vašem kućnom budžetu kvalitetnim, udobnim cipelama, jer mi prije svega pravimo cipele”, poručio je Umičević.

(N.Sp.)

 

Ostavite komentar