Mještani Česme poručili gradonačelniku: Sredstva za rekonstrukciju obezbijeđena, krenite sa radovima ili blokiramo glavnu saobraćajnicu VIDEO

0
57

„S obzirom da je skupštinska većina amandmanom u budžetu uvrstila stavku nastavka rekonstrukcije saobraćajnice, odnosno Ulice Petra Velikog u našem naselju Česma i s obzirom da su pomenuta sredstva predviđena iz kreditnog zaduženja Gradske uprave te se nalaze na računu, apelujemo na Gradsku upravu da se započne sa hitnom rekonstrukcijom i sanacijom pomenute saobraćajnice“, poručuju okupljeni mještani banjalučkog naselja Česma.

Kako mještani dalje navode radi se o ulici koja je trenutno u najlošijem stanju i kao takva predstavlja prioritet kome se trebaju posvetiti nadležni Grada Banjaluka, piše portal banjaluckeprice.net.

„Saobraćajnica je u jako lošem stanju i kao takva predstavlja ozbiljnu opasnost za mještane,a posebno one najmlađe koji svakodnevno ovim putem idu u školu. S toga apelujemo na Gradsku upravu da s početkom građevinske sezone krene sa rekonstrukcijom ove saobraćajnice jer više ne možemo da čekamo s obzirom da je stanje katastrofalno“, jasni su mještani.

Ukoliko se po ko zna koji put na njihove zahtjeve ogluše u Gradskoj upravi, mještani poručuju da će morati preduzeti radikalnije poteze, pa čak i pokrenuti proteste u cilju rješavanja ovog dugogodišnjeg problema.

„Pozivamo gradsko rukovodstvo da donesu projekat koji imaju za nastavak rekonstrukcije, a sa kojim se toliko hvale i da uđu u naselje među ljude da ispotpisuju ugovore koji trebaju, a za to im ne treba novac već dobra volja“, kazao je jedan od mještana te je dodao kako će se okupiti 1000 građana i blokirati glavnu saobraćajnicu u gradu da ni gradonačelnik ne može doći na posao s obzirom da je njihova saobraćajnica već odavno blokirana.

 

 

Ostavite komentar