Naser Orić o Stanivukoviću: “Uvažena ulemo, imamo mi svoje vazale širom Bosne, pa čak i u Banjaluci!”

0
54

Nakon što se pojavio spot Federalnog ministra Unutrašnjih poslova Rame Isaka, a koji je snimljen u centru Banjaluke, isplivale su nove šokantne informacije. Draško Stanivuković ne samo da se sastao sa Ramom Isakom na iftaru u jednom banjalučkom restoranu, već se nakon toga našao i u društvu ozloglašenog ratnog zločinca Nasera Orića, a što se vješto krilo od javnosti.

“Uvažena ulemo, imamo mi svoje vazale širom Bosne, pa čak i u Banjaluci!” (Uvažena gospodo, imamo i mi svoje “sluge” širom Bosne, pa čak i u Banjaluci), glasile su riječi Nasera Orića na jednom skupu hodža, nakon tajnog sastanka gradonačelnika Banjaluke Drašk Stanivukovića i Nasera Orića.

Naime, prije snimanja spota u Banjaluci, Ramo Isak je na iftaru u Banjaluci sa Stanivukovićem rekao da će baš u centru snimiti jedan dio predizbornog spota, a koji se tiče “nezaobilazne istorije Banjaluke i Bošnjaka u njoj”, na šta je Stanivuković odgovorio da može snimati spot, “ali da bude pažljiv”.

Ipak, Ramo u svom stilu nije mogao sakriti oduševljenje, pa je u spot stavio pola armije BiH, kojoj je suđeno za ratne zločine počinjene nad srpskom stanovništvom u prethodnom Odbrambeno- otadžnbinskom ratu.

U sve je prste upetljao i Naser Orić, koji se “slučajno” našao u Sarajevu, a gdje je boravio i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u aprilu ove godine, a povodom prijema “dana Evrope”u Narodnom pozorišu u Sarajevu. Nakon kratkog razgovora, svako je otišao svojim putem.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije, ozloglašeni komandant i ratni zločinac Naser Orić na skupu od 30-tak ljudi izjavio je da oni (misleći na Bošnjake) imaju svog slugu u Banjaluci, aludirajući na gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a što su prisutni pozdravili gromoglasnim aplauzom.

banjaluckeprice.net

Ostavite komentar