Nastavak društveno odgovornog rada: “Bema” donirala obuću i Univerzitetu u Banjaluci

0
38

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, na čijem je čelu uspješni privrednik i poznati humanista Marinko Umičević, donirala je danas obuću službi obezbeđenja Univerziteta u Banjaluci, čime je ova uspješna banjalučka fabriuka nastavila svoj ogroman društveno odgovorni angažman, koji je prepoznat ne samo u Banjaluci i Republici Srpskoj, nego i šire.

Naime, u ovom slučaju, “Bema” je radnicima banjalučkog Univerziteta poklonila zimsku, visokokvalitetnu obuću, od prirodne kože.

“Predstavnici Univerziteta su htjeli da kupe obuću, međutim mi smo željeli da im je poklonimo. U ovoj godini smo donirali više od 10.000 pari obuće, možemo još 20, a smatramo da će to ljudima koji će je nositi uveliko olakšati zimski period”, rekao je Umičević u izjavi za banjaluka.net.

U ime Univerziteta obuću je preuzeo Predrag Govedarica, predsjednik Sindikalne organizacije Rektorata Univerziteta u Banjaluci, koji se ovom prilikom zahvalio Umičeviću, jer je još jednom pokazao društvenu odgovornost.
“Koristim priliku u ime Univeziteta u Banjaluci da se zahvalim gospodinu Umičeviću na veoma vrijednoj donaciji cipela za portirsku službu, službu obezbeđenja. Njima će to veoma značiti s obzirom da su veoma hladni dani, zimski period. To su ljudi koji su non stop u pokretu, obilaze i čuvaju kampus. Zahvaljujem se tvornici obuće “Bema” i želim Vam srećne božićne i novogodišnje praznike i puno uspjeha u radu”, rekao je Govedarica. On je dodao da je Univerzitet prepoznao “Bemu” kao svog prijatelja, te da će sindikat predložiti da se za sljedeću upisnu godinu nastavni planovi, programi i upisna politika na Tehnološkom fakultetu prilagodi kadrovskim potrebama fabrike obuće “Bema”.

Inače, ovo je samo još jedna u nizu vrijednih donacija koje Tvornica obuće “Bema” kontinuirano poklanja godinama unazad, čime ova kompanija samo dodatno potvrđuje svoje opredjeljenje da bude društveno odgovorna firma, koja je spremna da u svakom trenutku pomogne onima kojima je to potrebno, a da sve bude baš tako velike zasluge pripadaju i tehničkom direktoru “Beme” Marinku Umičeviću, čovjeku velikog srca, koji je svoju humanost pokazao bezbroj puta do sada.

(N.Sp.)

Ostavite komentar