Ne prestaje vapaj Banjalučana: “Lično sam skupila mnogo glasova za Draška, na kraju nas je sve izdao”, a evo koja saradnica ga uzaludno brani

0
43

Vođstvo aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića glavnim gradom Srpske nije baš tako uspješno. Iako je prilikom preuzimanja fotelje građanima obećao mnogo toga, na kraju su ostali s još većim problemima. Na adresu portala banjaluckeprice.net požalila se jedna mještanka naselja Pavlovac, udaljenog samo pet kilometara od centra, koja se pita zašto je uopšte dala svoj glas Stanivukoviću, za koga je, kako kaže, i sama prikupljala glasove.

“Lično sam skupila mnogo potpisa i glasova za Stanivukovića. Na kraju nas je sve izdao, da ne kažem slagao”, izjavila je D. S.

Lepavinska ulica u ovom naselju totalno je zapuštena, a kako tvrdi mještanka, vrlo je naseljena. Stanivuković je mještanima obećao sanirati 50 metara ulice, međutim, sve je ostalo samo na riječima.

“Na fotografiji koju sam vam poslala, ne vidi se trenutno stanje ulice, jer još uvijek nije prošla zimska služba. Inače, prošle godine zimska služba je totalno zapustila održavanje”, govori naša sagovornica te ističe da gradonačelnik nije ni došao da vidi ulicu, a kamoli nešto drugo.

Posebno naglašava da subvencije za vrtić, u koji vodi svoje dijete, za prošlu godinu još uvijek nisu isplaćene, kao ni za januar ove godine.

“Svi vrtići su poskupili na teritoriji grada od februara”, dodaje ona.

Ušla je i u sukob sa Tanjom Palačković, koju je Stanivuković zaposlio bez konkursa u Gradsku upravu. Nacifrana Tanja, kako je građani poznaju, radi u Kancelariji za građane, ali ne za građane.

Izrevoltirana sugrađanka obratila se Tanji Palačković da pita kome roditelji da se obrate zbog zakašnjelih subvencija za vrtiće, te se požalila na Stanivukovićev bezobrazluk.

Palačković je bila jako neljubazna, ali je na kraju uputila D. S. na adresu za društvene djelatnosti.

Na kraju, Stanivuković je sigurno izgubio glasove u ovom naselju, a njegov kabinet, popunjen neobrazovanim kadrom, neće zadugo ostati tu. Trebalo bi već da razmišljaju kuda i gdje, jer od oktobra sve će biti drugačije.

Ostavite komentar