Neboder u Boriku kod Fruktone Stanivuković namjestio firmi Nebojše Drinića

0
71

Da, dobro ste pročitali. Narodni poslanik, srednjoškolac, do juče nije marku u džepu, radio je na autopraonici i u pekari, a danas milioner. Naime, kako saznajemo neboder koji se treba graditi kod Fruktone u Boriku Stanivuković je u regulacioni plan ucrtao zbog Drinića, poznatijeg u narodu kao Drina Trećina, jer je on odnedavno i vlasnik jedne građevinske firme koja već gradi zgrade kod Delte.

Prašina oko nebodera koji bi trebao nići na mjestu pijace u Boriku, tačnije kod Fruktone, ne smiruje se danima. Betonizacija grada se nastavlja u režiji Draška Stanivukovića. U svemu tome ima prste i Nebojša Drinić koji ima i svoju građevinsku firmu.

Drinić je prije par godina prao auta na autopraonici koju je sadašnji gradonačelnik Draško Stanivuković držao na Petrićevcu. Nakon što je posao propao, Drina Trećina je radio u pekari, a “menadžerisao” je i oko noćnih klubova.

Ipak, para od toga nije bilo, pa ga je gradonačelnik stavio na listu PDP-a. Nakon toga Drina Trećina ide uzlaznom putanjom.

Dva nova stana u Banjaluci, jedan u Beogradu, novi audi, privatni kuvar, nova firma… sve je to Drina Trećina stekao za nepune 3 godine.

Malo mu je bilo, pa je nagrađen lokacijom kod Fruktone u Boriku.

Uskoro donosimo detalje Drinićeve firme, ali i kockarske dugove, koji Drinu Trećinu teraju da uzima reket veći od trećine.

 

banjaluckeprice.net

Ostavite komentar