NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Njemački političar se maže izmetom, liže javne toalete i pjeva nacističke pjesme (FOTO/VIDEO)

0
129

Njemački političari na najogavnije načine skreću pažnju na sebe. Martin Nomajer, drugi na listi za lokalne izbore u njemačkom gradu Alen koj broji 70.000 stanovnika u okrugu Ostalb, očigledno je kampanju počeo na način za koji je smatrao da je sasvim prihvatljiv njegovim biračima.

Upoznajte Martina Nojmajera — kandidata vladajuce njemačke stranke FDP za grad Alen na jugu zemlje. Informacije koje su procurile pokazuju kako političar liže javne toalete, maže se izmetom po licu i tijelu i masturbira koristeći dildo, dok pjeva himnu iz ere nacista.

Ako je vjerovati jednoj video sekvenci, ova seksualna igračka je prekrivena izmetom dok je ubacuje u svoj rektum. Drugi video prikazuje kako stavlja dildo na Kuran, koji nećemo prikazati jer je isuviše uznemirujuć i veoma uvredljiv za pripadnike islamske vjere. On je naveo i da je želio da “oskrnavi do smrti” jednu od supruga islamskog proroka Muhameda.

Njemački gej političar se još može vidjeti kako drži natpis “Ja sam gej” i kako se maže izmetom ispod nosa da, kako je rekao, liči na Hitlera.

Ostavite komentar