Niko kao Marinko i “Bema”: Radnici uživali u pozorišnoj predstavi

0
23

Radnici Tvornice obuće „Bema” Banjaluka imali su priliku da u Narodnom pozorištu Republike Srpske gledaju predstavu “Hrkači” u režiji Nikole Pejakovića.

U izjavi za Banjaluka.net Marinko Umičević, tehnički direktor ove uspješne tvornice, a koji je do sada bezbroj puta pokazao I dokazao da misli na svoje radnike, rekao je da “Bema” tradicionalno nekoliko puta godišnje zakupi cijelu salu za svoje zaposlene.

“Sinoć je bila puna sala, aplauz i smijeh nisu prestajali tokom cijelog izvođenja komedije. Predstava je bila i više nego odlična. Danas se u proizvodnji osjeti bolje atmosfera i čuju se pozitivni komentari i pitanje “kad ćemo ponovo?””, rekao je Umičević I dodaje da je radnicima obećao da će već za par mjeseci, odnosno na jesen, organizvoati novi grupni odlazak radnika na pozorišnu predstavu.

Umičević je izrazio žaljenje što sinoć zbog obaveza nije mogao da prisustvuje izvođenju predstave, ali je dodao da mu je drago što su radnici pogledali predstavu i što su mogli da uživaju.

“Zahvaljujem se Narodnom pozorištu Republike Srpske koji nam svake godine omogući i popust i mislim da smo jedno od rijetkih, ako ne i jedino preduzeće iz realnog sektora koje svoje radne kolege obraduju na ovaj način”, dodao je Umičević.

N.Sp.

Ostavite komentar