Niko kao Marinko: Penzionere častio izletom na Manjaču

0
163

Marinko Umičević, odbornik u Skupštini grada Banjaluka, dobirao je svoj odbronički dodatak korisnicima Doma penzionera Banjaluka, koji su zahvaljujući tome imali priliku da organizovano posjete kuću Petra Kočića i jezero na Manjači, te da uživaju u čistom vazduhu i predivnom ambijentu.

Ovo je još jedan dokaz izuzetno visokog nivoa društvene odgovornosti Marinka Umičevića, koji je nadaleko poznat kao istinski humanista i čovjek velikog srca, koji koristi svaku priliku da donira, pokloni, podrži i na taj način ljude čini srećnim, na čemu mu mnogi mogu pozavidjeti.

“Zadovoljstvo mi je što sam korisnicima od svog odborničkog dodatka donirao sredstva za prevoz i sendviče, kroasane i sokove, te su uživali u lijepom izletu i druženju. Izlet je organizovan u dogovoru sa direktoricom Doma Gordanom Lihović i ovo je već treći put da zajednički organizujemo izlete za našu stariju populaciju”, rekao je Umičević u izjavi za banjaluka.net. Prema njegovim riječima, izlet nije organizovan za vrijeme pandemije virusa korona, te je izrazio zadovoljstvo što je ove godine nastavljena tradicija da penzioneri uživaju u prirodi.

(N.Sp.)

 

Ostavite komentar