OBUZEO JE POROK: “Svetlana Cenić ne zna šta priča, pijana je 24/7”

0
354

Bivša ministarka u Vladi Republike Srpske, dokazani srbomrzac i sluga probosanskih struja Svetlana Cenić juče je objavila spisak od 65 kompanija iz Republike Srpske koje su navodno u vlasništvu, suvlasništvu ili pod kontrolom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Na spisku su svjesno navedene najznačajnije kompanije iz Republike Srpske sa jasnim ciljem da se njihovim kompromitovanjem, pored stvaranja nezadovoljstva i razdora među građanima Srpske, ona i finansijski uništi.

Cilj je jasan, a sada bi se trebalo pozabaviti motivom. I on je jasan onima koji su upoznati za životom i radom Svetlane Cenić. Pored toga što je više puta sličnim aktivnostima pokazala otvoreno da mrzi Republiku Srpsku, prema riječima dobro upućenog izvora riječ o osobi koja ima ozbiljan problem sa alkoholom.

Na insistiranje porodice nekoliko puta je Cenićeva pokušavala da se riješi ovog poroka, ali svaki put bi on bio jači i svaki put bi mu se iznova vraćala. Iz tog razloga, kako dodaje naš izvor sa mnogim članovima porodice ona danas nije u dobrim odnosima, što je uzrok njene loše finansijske situacije.

Izvor dalje navodi da za Cenićevu poslušnost i svjesno plasiranje laži u opozicione medije u Srpskoj probosanske struje izdvajaju značajnu finansijsku korist, koju ona koristi za finansiranje žurki sa puno alkohola u Sarajevu.

Njene komšije iz Sarajeva u nekoliko navrata posvjedočile su da Cenićevu često viđaju u alkoholisanom stanju, te da je zbog ovog poroka u veoma lošoj finansijskoj situaciji.

“Često nije u svjesnom stanju. Dolazi kasno, vidno pijana i neuredna, a čuli smo da je i rasprodala sve što je imala vrijedno da bi mogla nabaviti alkohola”, navode komšije.

Čini se da je ljubav prema alkoholu toliko jaka da je u rekordnom roku na njega potrošila sve pare koje je stekla zloupotrebom položaja dok je bila ministarka u Vladi Republike Srpske, pa se sada prodaje sarajevskim probosanskim lobistima i ne pada joj teško da napada Republiku Srpsku.

Ostavite komentar