Oduvijek ludi Ramo Isak – crtice iz prošlosti (VIDEO)

0
108

Jedan od nakontroverznijih političara iz BiH Ramo Isak ponovo je u centru pažnje. Naravno, ni ovoga puta pažnju javnosti nije privukao kvalitetnim radom na poziciji do koje je došao sumnjivim radnjama, već upravo onim što mu najbolje ide od ruke.

Istina, uprkos hvalospjevima, čiji su autori ili on ili njegovi bliski saradnici, da je u dosadašnjem mandatu Federalnog ministra unutrašnjih poslova uradio više nego njegovi prethodnici za 20 godina teško da se može pronaći potez vrijedan pohvale, pa se popularni ministar oslanja na ono što mu najbolje ide – populizmom i  kreiranjem afera, skandala…

Čini se da ni u prošlosti stvari nisu bile u značajnijoj mjeri drugačije podešene, pa je ministar Isak i u mlađim danima bio učesnik raznih prevara i malverzacija. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Ramo Isak reklamira kiropraktičara.

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a poslužio je brojnim korisnicima da komentarišu “kako je ministar uvijek bio sklon prevarama”.

Pogledajte video:

Ostavite komentar