Po volji Milade Šukalo; Za Edu Hadžića zgrada od tri sprata u Gajevoj ulici

0
31

Koliko daleko ide sadašnja administracija na čelu s Draškom Stanivukovićem govori i činjenica da ne prezaju više ni od zakona niti od građana. Probijanje rokova za završetak radova pogodovalo je Miladi Šukalo koja je iz Stanivukovićem amin u sred Gajeve ulice poklonila zgradu izvjesnom Edi Hadžiću.

Unazad 4 godine u Banjaluci se gradi bespravno, radi se mimo zakona, a gradsko zemljište se krčmi i prodaje u bescijenje. Isto slučaj je i sa zemljištem u Gajevoj ulici i novoizgrađenom zgradom, a koja je u vlasništvu Ede Hadžića.

Firma K.ART čiji je vlasnik i direktor Edo Hadžić bliska je savjetnici gradonačelnika Miladi Šukalo. Šukalova se odavno sim silama trudi da uvede strane faktore i bošnjački milje u srce Banjaluke, a zahvaljujući Stanivukoviću to joj polazi za rukom.

Na pomenutoj lokaciji Hadžić je dobio “gratis” podrum i sprat od gradonačelnika, a tome svemu pogodovalo je probijanje rokova za završetak radova u Gajevoj ulici.

Naime, u regulacionom planu na toj lokaciji predviđen je objekat od 2 sprata, ali dans se tu nalaze 3 sprata i podrum, a što možete vidjeti i na fotografijama ispod.

Koliko dobro Šukalova kotira u Banjaluci govori i podatak da je za ove nepune 4 godine kupila skupocjenu nekretninu u Banjaluci u iznosu od čak POLA MILIONA KM.

Privatizacija Banjaluke u režiji Draška Stanivukovića se nastavlja.
banjaluckeprice.net

 

Ostavite komentar