Podrška i učešće u kriminalu ne smiju biti opcija SNSD-a

0
72

Gradski odbor SNSD-a oglasio se na društvenim mrežama zbog jučerašnje sjednice i spekulacija oko odluke pojedinih odbornika da podrže, kako navode, ‘kriminal Draška Stanivukovića’. Iz ove stranke su poručili da su primili ogroman broj poziva nezadovoljnih građana i predsjednika mjesnih zajednica, te da će nepoštivanje stranačke discipline biti tema narednog zasjedanja Gradskog odbora.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Nakon spekulacija da će pojedini odbornici SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka dati podršku kriminalu Draška Stanivukovića uslijedili su brojni pozivi nezadovoljnih predsjednika Mjesnih odbora SNSD-a u Banjaluci i građana upućenih rukovodstvu Gradskog odbora.

S obzirom na to da su nam potrebe i želje našeg članstva i građana Banjaluke uvijek prioritet, ovom prilikom pozivamo njihove predstavnike Skupštini grada, odbornike da obavljaju svoju dužnost poštujući upravo građane koji su ih izabrali.

Podrška i učešće u kriminalu ne smiju biti opcija SNSD-u, a nepoštovanje stranačke discipline svakako će biti tema narednog zasjedanja Gradskog odbora”, navode iz GrO SNSD-a Banjaluka.

Ostavite komentar