Pokloni za mališane iz Aginog sela: Umičević nastavlja svoju humanu misiju

0
70

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, na čijem je čelu poznati humanista, Marinko Umičević, obradovala je mališane iz dvije višečlane porodice iz sela nadomak Banjaluke, čime nastavlja svoju humanu misiju i pokazuje da je čovjek velikog srca.

Naime, ovo je ko zna koji put do sada da Umičević i “Bema” doniraju obuću onima kojima je potrebno, te tako pokazuju svoju vrhunsku društvenu odgovornost, na šta bi se mnogi trebali ugledati.

U izjavi za banjaluka.net, Umičević je rekao da su odlučili da ovoga puta novom obućom obraduju djecu iz dvije višečlane porodice iz Aginog sela.

“Želja nam je bila da mališanima iz porodica Škorić i Mijatović olakšamo svakodnevnicu i da ovog proljeća imaju novu i kvalitetnu obuću”, rekao je Umičević, iza kojeg su stotine hiljada doniranih pari obuće, i bezbroj donacija druge vrste.

Ova donacija mališanima je uručena u saradnji sa Mjesnim odborom SNSD-a Agino selo, iz kojeg su se zahvalili Tvornici obuće „Bema” i tehničkom direktoru Marinku Umičeviću.

“Nama je najveće zadovoljstvo da vidimo osmjehe na licima najmlađih”, poručio je Umičević, koji je svojim dobrim djelima izmamio osmjehe na licima mnogih ljudi.

Inače, Tvornica obuće „Bema“ je nadaleko poznata društveno odgovorna kompanija koja je u prošlog godini donirala više od 10.000 pari obuće širom Republike Srpske i Federacije BiH i tu tradiciju će nastaviti i u budućnosti. Pored izuzetnih rezultata na polju društvene odgovornosti, “Bema” uprkos sveopštoj krizi postiže i zavidne rezultate u poslovanju, te je na čelu sa Umičevićem  izrasla u privrednog giganta Banjaluke i Republike Srpske, te postala prepoznatljivi simbol grada na Vrbasu.

N.Sp.

 

Ostavite komentar