POLITIKA LICEMJERSTVA: Izdajnička borba opozicije za vlast

0
104

Lideri opozicionih stranaka konačno su uspjeli ostvariti svoj vrhunac licemjerstva. U podizanju optužnice protiv legitimno izabranog predsjednika Republike Srpske, pokazuju svoju patetičnu želju za moći i pokušavaju srušiti demokratski izabranu vlast.

No, da li su se ove stranke zapitale koliko su zaista popularne među svojim narodom? Da li su ikada osvojile tako veliki broj glasova kao predsjednik kojeg sada preko međunarodne zajednice pokušavaju srušiti?

Ni za tri života.

Ali, kako im je obraz – đon, ništa to njima ne smeta. Važnije im je promovisati svoju sebičnu agendu i uništavati sve što ne odgovara njihovim interesima.

Izbor predsjednika Republike Srpske rezultat je demokratskih procesa koje su građani podržali svojim glasovima. Ali, ohola opozicija misli da je iznad volje naroda i da ima pravo da sudi i osuđuje.

Na sve načine podržavaju međunarodnu zajednicu i turistu Šmita, iste one koji se inače kunu u demokratske vrijednosti, a bez pardona podižu optužnicu protiv predsjednika i bespravno se miješaju u unutrašnje poslove Republike Srpske.

Ali, dobro je da mi imamo predsjednika koji nije podlegao njihovim pritiscima i čvrsto stoji iza svojih principa.

I da ne zaboravimo na izdajnike unutar samog naroda. Oni koji su se prodali za šaku dolara i sad glume moralne veličine. Oni koji korupciju njeguju i šire sve dok im tako odgovara. Ali, eto, sad su se našli kao idealni moralisti koji će pripovijedati kako treba srušiti predsjednika.

Ne treba zaboraviti i to da su preko leševa gazili, ne bi li se dokopali vlasti. A ni toga, da su prodali i vjeru za večeru. U svakom slučaju, zaboravljaju jednu vrlo bitnu stvar – istina i pravda uvijek pobjeđuju! Tako će i biti i ovaj put.

Ostavite komentar