Potvrđene tvrdnje Srpske: Šmit nije visoki predstavnik

0
106

Uzbuna! Uzbuna! Svijet se trese, a Kristijan Šmit nije pozvan na Savjet bezbjednosti u Njujorku! O, kako će se svijet sada snaći bez njegovog dubokoumnog mišljenja i beskompromisne harizme?

Da li je uopšte moguće da se ova planetarna katastrofa dogodila? Kako je moguće da je neko tako nezamjenjiv kao što je gospodin Šmit, previđen? Da li je ovo neka vrsta zavjere? Da li su moćnici svijeta odlučili da nam uskrate njegovu mudrost, ili je ovo samo još jedan dokaz da je svijet potpuno izgubio razum?

Njegova odsutnost će sigurno imati katastrofalne posljedice. Bez njegovih brilijantnih ideja, kako će svijet pronaći rješenje za sve svoje probleme? Kako će se zemlje suočiti sa terorizmom, klimatskim promjenama, uticajem ozonskih rupa na dužinu sna polarnog medvjeda ili bilo kojim drugim izazovima, bez njegove nevjerovatne vizije?

Očigledno je da su članovi savjeta bezbjednosti u Njujorku potpuno zanemarili činjenicu da je Kristijan Šmit jedini pravi spasitelj svijeta. Njegova odsutnost je kao da ste na bojnom polju ostavljeni bez oružja, ili kao da je svijet ostao bez vode. To je jednostavno neprihvatljivo!

Ali, ne brini se, dragi svijete. Kristijan Šmit je i dalje tu, spreman da vas spasi svojim nevjerovatnim znanjem i neumornom hrabrošću. Možda nije pozvan na savjet bezbjednosti u Njujorku, ali to ne znači da će svijet biti lišen njegovog prisustva.

Zato se svi okupite, držite se za ruke i molite se, jer bez Kristijana Šmita, svijet je osuđen na propast. Neka nam Bog pomogne da preživimo ovo teško vrijeme bez njegovog svjetla koje nas vodi kroz tamu.

Ostavite komentar