RAMINE GLAMUROZNE AVANTURE: Kako se zabavlja federalni ministar u Dubaiju?

0
146

Dubai je jedan od najglamuroznijih i najbogatijih gradova na svijetu. Prepun je ekstravagantnih građevina, skupih automobila, ludog noćnog života i luksuznih jahti. Ovaj biser Bliskog istoka prava je turistička meta, ali i grad koji mnogi daje, ali i uzima, zavisi kako ko gleda.

Sav taj glamur krije i mračne tajne.

Dubai je smješten na obali Persijskog zaliva i jedan je od najvećih emirata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a prema posljednjem popisu u njemu živi oko 1,5 miliona stanovnika. Dakle, ima posla ko hoće da radi, u svakom smislu.

Iako su prostitucija, homoseksualnost, preljuba i slično zvanično zabranjeni u ovom dijelu svijeta, činjenice govore drugačije: Dubai je odavno postao glavni grad prostitucije na Bliskom Istoku. Arapski šeici za sebe biraju samo najljepše žene, ali i muškarce.

U Dubaiju ordiniraju prostitutke svih nacija, rasa, pola, a iz njihovih svjedočenja često saznajemo o raznim fetišima i perverzijama koje vole bogati šeici, ali i turisti koji dolaze sa raznih strana u potrazi za luksuzom, ali često i iživljavanjem.

Dubai porta potty

Među svjedočenjima posebno se istakla jedna, često ponavljana odredica – Dubai porta potty.

Termin Dubai porta potty označava skupu eskort pratnju koja odlazi na jahte bogatih šeika, kao i bogatih turista, za cifru od preko 30.000 dolara kako bi oni mogli da se nad njima iživljavaju. „Zlatni tuš“ i „crni kavijar“, kako zovu ove dvije perverzne radnje, skupo su plaćeni, a bogataši u tome uživaju.

Uriniranje i ono drugo, još gore, po živim”objektima” postao je hobi bogatih Arapa, pa se oni utrkuju u tome ko će više puta to moći da uradi u toku večeri.

Ako bi smo preveli termin „Dubai porta potty“ dobijamo „Dubai pokretni toalet“, što je apsolutno jasno, tačno, precizno i konkretno zanimanje mnogih djevojaka i momaka koji bez imalo srama sa Instagramu promovišu svoj skupi život.

Jedan od malobrojnih iz BiH koji su osjetili čar ovog bisera Bliskog istoka je i federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak.

Isak ovih dana na društvenoj mreži Instagram ne prestaje da dijeli fotografije iz Dubaija, čime je mnoge, zbog svega navedenog, ali i zbog činjenice o Raminom bogatstvu, bacio u razmišljanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramo Isak (@ramo.isak)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramo Isak (@ramo.isak)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramo Isak (@ramo.isak)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramo Isak (@ramo.isak)

Ostavite komentar