Razglednica sa Kopaonika, dok roditelji u čekaju isplate iz budžeta Draško skija u „bogneru“

0
68

I dok roditelji djece sa smetnjama u razvoju, kao i radnici gradske administracije u Banjaluci, čekaju isplatu skromnih primanja i plata iz gradskog budžeta, koja nažalost kasne zbog besmislenih političkih prepucavanja i krajnje neodgovornosti, gradonačelnik Banjaluke šalje sugrađanima razglednice sa Kopaonika preko društvenih mreža.

Normalno je da gradonačelnik Banjaluke napravi predah, ode na skijanje i odmor, ali nije normalno da se prethodno nisu riješili kljulni problemi i raščistili računi. Kad je već u potpunoj simbiozi sa SNSD-om, koji se čak dijeli na sva dijela jer Dodokovi odbornici odbijaju poslušnost Đajiću i glasaju za prijedloge Stanivukovića, bilo je logično da se nađu u budžetu sredstva i isplate naknade onima kojima su najpotrebnije i koji su najugroženiji, a da se onda skija u skupoj odjeći. Draško je uvijek imao stigla i bio moderan, a u poslednje vrijeme prati u stopu modne trendove vladajućih.

Sa Kopaonika se javio u jakni „BOGNIER“ koja košta 1800 dolara, ili nešto više od 3000 maraka, a naravno da je to samo mrvica od banjalučkih kombinacija. To je omiljena modna marka Igora i naše vlastele, lijepo je vidjeti simbiozu na svim poljima, pa i modi dok narod nek čeka mrvice.

Sve se uvijek prelama preko najslabijih karika, a ostaje da se vidi kada će pasti nagodba i kada će banjalučke frakcije iste političke opcije prestati da ubiru političke poene i potkusuruju se preko najugroženijih kategorija.

(nebojsavukanovic.info)

Ostavite komentar