ROBIN HUD NOVE ERE Ljubiša Petrović: Otimam od zakona i dajem prijateljima

0
127

U svijetu nelogičnosti i apsurdnosti, upoznajte junaka naše priče – Ljubišu Petrovića, čovjeka koji je odlučio prerasti zakone i propise gradske uprave. Umjesto da se pridržava ograničenja od samo 34 zaposlena, Ljubiša je odlučio da bude Robin Hud, nove ere – otimam od zakona i dajem svojim prijateljima”, te je  zaposlio čak 130 ljudi. To je upravo suprotno zakonu, ali ko se obazire na sitnice poput legalnosti i pravne strukture?

Njegova otvorena pobuna protiv zakona zaista je inspirativna. Ko bi rekao da 34 zaposlena, koliko je po zakonu dozvoljeno,  može značiti dovoljno za funkcionisanje gradske uprave? To je previše konvencionalno i ograničavajuće. Ljubiša je uzeo stvari u svoje ruke i odlučio da je 130 zaposlenih broj koji najbolje opisuje snagu i učinkovitost jedne gradske uprave. Koga briga za efikasnost ili finansijsku održivost, kad umjesto toga možeš biti revolucionar i nadmašiti ograničenja zakona?

Naravno, možda se pitamo kako je Ljubiša uspio proći neprimjećeno sa svim tim nezakonitim zapošljavanjima. Ali, to i jeste dio čarolije; Ljubiša je očigledno pronašao tajni recept za izbjegavanje zakona i propisa. Možda je to magija ili jednostavno ignorisanje svega što mu stoji na putu.

Čestitamo Ljubiši Petroviću na njegovom hrabrom djelu otpora protiv zakona! Samo bahato!

Ostavite komentar