ŠAMPIONI U TROŠKARENJU: Stanivuković i vesela ekipa potrošili 27.000 KM na beskorisno anketiranje Banjalučana

0
90

Veseli gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, zajedno s ekipom u Gradskoj upravi, potrošio je 27.261 KM iz budžeta za podjelu pozivnih pisama i anketiranje Banjalučana za učestvovanje u prvoj Skupštini građana 2024. godine.

Pored bačene ove sume novca, Stanivuković je obezbijedio i novčane naknade za nove članove. Kasnije će se pokazati da je riječ bilo o pristalicama PDP-a.

Ova ideja planula je prvi put ove godine u Banjaluci, a ukradena je od grada Mostara. Zapravo, u Mostaru je cilj da se ovom Skupštinom razmatra ideja za unapređenje preduzetništva u gradu, a u Banjaluci je sasvim drugačija ideja. Cilj je da se građani “omame” i svoj glas na izborima daju Stanivukoviću, pišu banjaluckeprice.net.

Podsjećamo, pozivna pisama dostavljena su na ukupno 5.000 nasumično odabranih adresa, a za to je izdvojeno vrtoglavih 27.261 KM, dok je ostatak novca iz budžeta uzeo nonšalantno, odnosno sa stavke koja pripada poljoprivrednim proizvođačima i predsjednicima Mjesnih zajednica te podijelio pristalicama PDP-a.

Kao što smo i ranije upozoravali, u budžetu grada za 2023. godinu planirano je 700.000 KM za naknade predsjednicima mjesnih zajednica u Banjaluci. Nažalost, oni još uvijek nisu primili taj novac, a neće ga ni dobiti jer ga je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, odlučio preusmjeriti ka drugim rukama.

Ostavite komentar