Šmit zaprijetio Nešiću: Zamislite šta bi uradio Ešdaun (VIDEO)

0
78

Kristijan Šmit zaprijetio je ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Nenadu Nešiću da “zamisli šta bi uradio Pedi Ešdaun” povodom Nešićevih izjava o statusu Šmita u BiH.

– Prije svega, to sve nije njegova nadležnost, već MIP-a. On bi trebao sa njima razgovarati – rekao je Šmit u Teleringu.

Kaže da se Nešić “nevjerovatno ponaša”.

– I način na koji se on ponaša zaista brine, posebno kada to pogledate u kontekstu bezbjednosne situacije – izjavio je Šmit.

Šmit kaže da je on Nijemac i da je zato korektan.

– Zaista nisam srećan kada vidim da gospodin Nešić daje neke izjave koje su pogrešne i zlonamjerne. Zaista bi trebao raditi da njegove namjere budu po strani i da u miru nastavimo raditi svako svoj posao – istakao je Šmit.’

Kaže da bi Nešić trebao štititi i njega.

– Јa sam bio i u Rajlovcu, a tamo su ljuidi sa dugim cijevima. Nešić bi trebao biti meni zahvalan što se ovoliko trudim da donesem boljitak ovoj zemlji. Trebalo bi ga biti stid što se upušta u ovakve igre – kaže Nešić.

Ponovio je da je on miran čovjek.

– Ali ako neko misli da se može poigravati sa ovim temama samo da bi napravio šou, onda to ne prihvatam. To je neodgovorno ponašanje. On bi trebao biti svjestan da se ne može ovko ponašati i ne dopada mi se njegovo ponašanje – zaključio je Šmit.

Ostavite komentar