Stanivuković po hitnom postupku smjenjuje Božanu Šljivar s mjesta načelnika Odjeljenja za finansije

0
87

Propusta u radu u Gradskoj upravi od dolaska Stanivukovića na mjesto gradonačelnika ne manjka. Onaj koji je prelio čašu tiče se dostavljanja rješenja za plaćanje komunalne naknade građanima Banjaluke. Božana Šljivar, načelnica Odjeljenja za finansije u Gradskoj upravi građanima je poslala Rješenje po kojima su dužni platiti komunalne naknade unazad skoro 20 godina. Od svakog građanina ponaosob se potražuju hiljade i hiljade maraka.

Božana Šljivar, načelnica Odjeljenja za finansije u Gradskoj upravi Banjaluka napravila je haos u Banjasluci. Naime, Šljivarka je građanima Banjaluke na kućne adrese poslala Rješenje za plaćanje komunalne naknade i to unazad skoro 20 godina, a što je propustila u protekle četiri godine. Cifre na računima građana paprene, iznose preko nekoliko hiljada maraka. Rješenje su dobili oni i koji su imali i koji nisu imali uknjižen objekat.

Da para u Gradskoj upravi manjka, a da se pare suludo troše odavno je jasno. Ipak, ovaj potez građani nisu mogli oprostiti. Zbog štete koju je Božana Šljivar u jeku kampanje nanijela ugledu gradonačelnika, Stanivuković je Šljivarku po hitnom postupku smijenio.

Kako dobro obaviješten izvor kaže, Božana Šljivar je morala imati naređenje od nekog nadređenog za tako nešto, te da je ovo kod građana prošlo, Stanivuković bi bar jednim dijelom zakrpio rupe u budžetu Grada. Novac koji je otišao na kružne raskrsnice, jezera i parkove građani su mogli platiti skupo.

 

banjaluckeprice.net

Ostavite komentar