Stanivuković poveo filmsku ekipu u Kinu na račun građana

0
125

Gradonačelnik Draško Stanivuković ne propušta priliku da snimi par kadrova bez obzira na događaj ili lokaciju. S obzirom da je na svoje posljednje proputovanje u Kinu poveo cijelu filmsku ekipu, uključujući i snimatelja i fotografa kao i ekipu zaduženu za društvene mreže, očekujemo premijeru filma.

Naime, kud krene gradonačelnik njegova ekipa ga prati u stopu, a sve na račun građana Banjaluke. Gradonačelnik Draško Stanivuković će vjerovatno kazati kako je ovo egzotično putovanje platio iz svog džepa, a ne na uštrb Banjalučana. Mada, tu se nameće drugo pitanje – Kakav je to magični džep iz kog gradonačelnik vadi novac s obzirom da se plate odrekao?

Mada, uzimajući u obzir da se radi o “elitnom timu” prvog čovjeka grada kojem je on nezakonito povećao plate u Gradskoj upravi ne sumnjamo da za, kako je navedeno “otežane uslove rada”, poput letenja avionom, isprobavanja egzotične hrane i fotkanja su Stanivukovićevi saradnici uredno nagrađeni.

Na kraju ostaje nada da je prvi čovjek Grada po nešto i usvojio od ovog vješto uigranog i ingenioznog naroda, koji svojim izumima i instalacijama ostavlja bez daha, ali i piše istoriju, dok gradonačelnikove saobraćajnice kiša briše kao gumicom…

Ostavite komentar