Stanivukovićev šef Javnih nabavki Draško Kutić iskeširao novac za najluksuzniju kuću u Banjaluci

0
155

Kad ne znate šta ćete s novcem, onda ga uložite u nekretnine. Obično ulažete u manje, ali kad su apetiti veliki, a priliv novca ogroman onda uložite novac u najskuplju i najljepšu u Banjaluci. Upravo je to slučaj sa Draškom Kutićem, šefom Javnih nabavki u Gradskoj upravi Banjaluka, koji je kupio impozantnu vilu u gradu na Vrbasu.

Kako portal Banjaluckeprice.net ssaznaje, Duško Kutić pomoću javnih nabavki kupio je jednu od najljepših, a prošle godine i najskupljih vila u Banjaluci. Kutić je za ovu nekretninu 2022. godine izdvojio pozamašnu cifru od čak 326 hiljada KM, tačnije 326.476 KM. Ista je koštala 3.510 KM po metru kvadratnom.

Kupovina skupocjene nekretnine desila se u junu 2022. godine, a koju Kutić krije kao zmija noge. Da su javne nabavke plodno tlo za malverzacije primjer je i Kutić koji je uz Nebojšu Drinića zakačio “mrvice”, pa je tako kupio ovu skupocjenu nekretninu.

Kako kaže dobro obavješteni izvor za Kutića “bio je pošten dok nije naišao na prvu javnu nabavku”.

Ipak, glavnu riječ kada su javne nabavke u pitanju vodi Nebojša Drinić, prvi saradnik Draška Stanivukovića, koji od svake javne nabavke uzima procenat, dosta veći od Kutićevog, pa se tako Drinić podmirio sa nekoliko stanova, novim automobilom, fotografom i snimateljem.

Ostavite komentar