Sve je spremno za najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

0
237

Šezdeset renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene nastupiće na devetom Nektar Fresh Wave Festivalu, koji će se ove godine održati od 5 do 7 avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Banjalučku tvrđavu Kastel obilježiće najjače izdanje festivala do sada, a nakon više od šesnaest mjeseci, sve je spremno da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH.

Očekuje nas trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom Main Stagea i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u ovom dijelu planete! Više od pedeset izvođača nastupiće na devetom izdanju Nektar Fresh Wave Festivala, a među njima i apsolutne ikone svjetske elektronske scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, John Digweed.

Više od 80% VIP i 60% regularnih festivalskih ulaznica je već rasprodato, smještajni kapaciteti u Banjaluci su poprilično popunjeni, a interesovanje regionalne festivalske publike je najveće od kad festival postoji. Prema dosadašnjim podacima festival će posjetiti ljubitelji elektronske muzike iz više od 20 svjetskih zemalja, a pred festivalski period ove godine je i u znaku velikog broja zahtjeva za akreditovanje novinarskih ekipa iz zemlje, regiona, svijeta.

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će se ovog ljeta pridružiti headliner-ima festivala! Energy bina Nektar Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja najtraženiju regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi! Za ljubitelje živih nastupa, a na Jegermeister LIVE bini Nektar Fresh Wave Festivala, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Fox, Surreal. Osim festivalskih bina posjetioce očekuju fan zone i drugi
sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala dostupne su na prodajnim mjestima u Banjaluci: Trg Krajine i Hogwarts Pub, a dostupne su i putem ticket servisa Kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima širom regiona. U prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €.

Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

(A.M.)

Ostavite komentar