SVE TRAŽENIJI MATERIJAL ZA UREĐENJE DOMA: BX kamen – spoj tradicionalnog i modernog

0
206

Upotreba prirodnog kamena za gradnju datira još od početka ljudskog postojanja. To je uglavnom zato što je prirodni kamen svestran materijal koji nosi robusnu snagu, a istovremeno pruža stil po mjeri.

“BX kamen” iz Jajca godinama se bavi eksploatacijom prirodnog kamena. Iz kamenoloma Poljane i Crvene stijene donose najkvalitetniji kamen koji pruža estetska i klasična rješenja za svaki prostor.

Prirodni BX kamen krasi domove širom BiH, ali i regiona. Za sve one koji renoviraju ili grade novi dom, BX kamen je pravi izbor. Njihov kamen transformiše običan prostor u prostor po mjeri. Sasvim smo sigurni da će pružiti bezvremenski kvalitet kako enterijerima, tako i eksterijerima vašeg doma.

Savršena je dopuna kuhinjama, kupatilima, dnevnim boravcima ili vanjskim prostorima.

Bar ili stepenište s pozadinskim osvjetljenim kamenjem poput oniksa unosi luksuz i sofisticiranost u dekor. Dodavanje svjetla iza ploče oživljava kamen, naglašavajući prirodne nijanse i jedinstvene karakteristike koje se inače ne mogu vidjeti.

Namještaj od prirodnog kamena može se napraviti kako za unutrašnje tako i za vanjske prostore. Stolovi od kamenih ploča, prozorske klupice razbijaju stereotipe namještaja i daju estetiku i taktilni kvalitet.

Dizajneri enterijera kažu da su priroda i organski oblici godinama unazad hit u uređenju enterijera i eksterijera, pa je samim tim i prirodni kamen kao dekorativni element sve traženiji.

Prednosti prirodnog BX kamena su brojne, a mi ćemo navesti samo neke od njih. S godinama dobija na ljepoti i kvalitetu, otporan je na sve vremenske uslove, široka paleta boja i tekstura zadovoljiće kriterije i najzahtjevnijih kupaca i dizajnera.

“BX kamen” prestavlja spoj tradicionalnog i modernog i skladno se uklapa u sve stilove enterijera. Ako razmišljate o kamenu kao jednoj od opcija za renoviranje doma kontaktirajte “BX kamen”. Njihov asortiman možete pogledati na sajtu BX kamen, ali i na profilima na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram. Broj telefona za sve dodatne informacije je 063 943 981.

(A.M.)

Ostavite komentar