Svečano otvorena prodavnica: Kvalitetna obuća iz “Beme” od danas u centru Banjaluke

0
180

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, koju već skoro dvije decenije uspješno vodi tehnički direktor Marinko Umičević, otvorila je danas prodavnicu na na novoj lokaciju i to u centru Banjaluke, na radost svih građana koji cijene kvalitetnu obuću i koji su već prvog dana došli da pronađu neki od kvalitetnih “Beminih” proizvoda za sebe i svoje najmilije.

Naime, novootvorena prodavnica “Beme” u Banjaluci, nalazi se u Ulici Marije Bursać broj 5, u samom centru Banjaluke, odnosno uz Park Petar Kočić i preko puta Hotela Palas, praktično na dohvat ruke svakom ljubitelju kvalitetne obuće, torbi i novčanika od prirodnih materijala. Radno vrijeme prodavnice je radnim danima od 9-20 časova, a subotom 9-16 časova.

“Prepoznatljiv kvalitet, domaću proizvodnju uz najpovoljnije cijene u regionu od sada možete pronaći i na našoj novoj adresi. Velika zainteresovanost kupaca i gužve na dan otvaranja su nam dodatna potvrda da su naši sugrađani prepoznali naš rad i da je Tvornica obuće „Bema“ prepoznatljiv brend Banjaluke koji je od sada dostupan i u centru grada”, rekao je Umičević, koji sa velikom uspjehom vodi ovu tvornicu, za šta je nagrađen značajnim brojem priznanja. Neka od posljednjih priznanja, kao potvrda uspješnog rada, su svakako Ključ Grada Banjaluka-najveće gradsko priznanje, kao i “Nagrada za životno djelo”, odnosno priznanje za najboljeg menadžera u obućarskoj industriji regiona, koje mu je dodjeljeno prije nekoliko dana od strane Evropske nezavisne agencije.

“Cilj nam je da u ovim teškim i izazovnim vremenima građanima Banjaluke i svima koji dođu u naš grad ponudimo najkvalitetniju obuću za cijelu porodicu, torbe, novčanike i kaiševe, spoj modernog dizajna i povoljnih cijena. Posjetite nas”, poručio je Umičević. On je pozvao sve sugrađane da posjete novu “Beminu” prodavnicu u kojoj, sami smo se uvjerili, možete pronaći modernu i kvalitetnu obuću, kaiševe i novčanike po povoljnim cijenama, a uz to ćete istovremeno podržati i domaću poroizvodnju.

“Ovo je jedan u nizu iskoraka Tvornice obuće “Bema“, koja u narednom periodu planira povećanje domaće proizvodnje”, dodao je Umičević.

Inače, prvi kupac nakon otvaranja nove “Bemine” prodavnice danas bio je direktor Ženskog rukometnog kluba “Borac” Darko Savić. Iako se jutros u četiri časa vratio iz Mostara, gdje su rukometašice “Borca” upisale prvu pobjedu u novoj sezoni Premijer lige, Savić je jutros među prvima bio “Beminoj” novoj prodavnici sa sinom i suprugom.

“Porodica Savić je jedan od vjernih kupaca Tvornice obuće “Bema” i zadovoljstvo nam je što su i danas podržali naš rad i domaću proizvodnju”, rekao je Umičević.

(N.Sp.)

 

 

Ostavite komentar