TREPNI I PROPUSTIĆEŠ: SDS pompezno najavio gostovanje, a Miličević se u emisiji pojavio samo 40 sekundi

0
88

SDS je kreirao pompeznu najavu Milana Miličevića na RTS-u u emisiji OKO magazin, kao događaj decenije. Završilo se tako da se u prilogu Miličević, pojavio svega 40 sekundi. Čak i reklame za Afričku šljivu duže traju!

Da li je to bio najkraći “događaj decenije” ili smo propustili neki specijalni efekat koji se dešava u mikrosekundama?

Milan Miličević je najavljen kao sam prosvetitelj čije izlaganje će satima trajati, na kraju se ispostavilo da je njegov nastup bio tako brz da su ga gledaoci morali gledati u usporenom snimku kako bi mogli uhvatiti svaku riječ! To svakako jeste bila strategija za privlačenje pažnje – manje je više, ali ovog puta, manje je definitivno bilo smješnije.

Čovjek je brže nestao nego što se pojavio. Da je trajalo minut, SDS bi za najavu zakupio sve bilborde širom Srpske i Srbije. Bar su uštedili na materijalu, jer i 40 sekundi na koliko je imao pravo, Miličević je iskoristio da pomene svog prijatelja, a neprijatelja Republike Srpske.

Zamisli, voziš se satima do odredišta. Dobiješ 40 sec prostora u prilogu i pominješ Šmita, nazivaš ga gospodinom. Pa ako to nije ljubav, šta li je?

Bilo kako bilo, ovo je definitivno televizijski rekord u brzini gostovanja, a i gledaoci su ostali zbunjeni – da li je to stvarno bio Miličević ili samo momenat “blink and you'll miss it” ?

Ostavite komentar