UMIČEVIĆ NASTAVLJA MISIJU HUMANOSTI: Odbornički dodatak Udruženju „Kerber“

0
40

Marinko Umičević, odbornik u Skupštini grada Banjaluka i tehnički direktor uspješne tvornice obuće „Bema“ Banjaluka, nastavlja svoju višedecenijsku misiju humanosti, pa je ovog puta donaciju usmjerio prema Udruženju građana „Kerber“ Banjaluka.

Umičević, koji je poznati humanitarac i čovjek koji je do sada mnogo puta dokazao da ima veliko srce i želi da pomogne, ovoga puta je donirao svoj odbornički dodatak pomenutom udruženju.

“ Iznos od 600 KM, tradicionalno doniram ovom udruženju jednom godišnje. Nakon što sam vidio stanje u azilu i uvjerio se koliki je entuzijazam ljudi iz Udruženja “Kerber”, osjetio sam potrebu da im kao čovjek i humanista pomognem. Pozivam sve koji su u prilici da pomognu Udruženju koje se bavi brigom o napuštenim životinjama, te da zajedno radimo na podizanju svijesti o napuštenim životinjama i njihovom iskorištavanju”, naveo je Umičević, a čiji primjer bi svakako trebali da slijede mnogi.

On je dodao da Udruženje “Kerber” nudi mogućnost udomljavanja ljubimaca, pa ako neko želi može nekom od napuštenih pasa da pruži i dom.

(N.Sp.)

 

 

Ostavite komentar