Vulić: Posvetiti se Marfijevom scenariju znači da ste na putu izdaje i propasti

0
35

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da bi bilo pošteno, iskreno i transparentno da predsjednik SDS-a Milan Miličević upozna javnost odakle sredstva njegovim dojučerašnjim saborcima za poslovne prostore širom Republike Srpske na atraktivnim lokacijama za stranačke prostorije.

Vulićeva je upitala Miličevića odakle SDS-u sredstva i odakle su stigla za finansiranje skupih dizajnerskih rješenja stranačkih prostorija, kao i za kampanju na dan izbora, posebno u Opštinskom odboru u Tesliću na čijem je čelu, a, kako je navela, poznato je da ga je bilo u izobilju.

– Kolo sreće se okreće, gospodine Miličeviću, i nemojte da postanete žrtva sopstvenih optužbi i sumnji – rekla je Vulićeva.

Reagujući na izjavu Miličevića da je SNSD, kako kaže, učestvovao u političkoj korupciji i kupovini opozicionih političara, Vulićeva je pojasnila Miličeviću da je marketing jača strana SNSD-a, a rad na terenu sa građanima je ključ uspjeha SNSD-a, te da je samo strateška članarina SNSD-ovih funkcionera dovoljna da u sve izbore cikluse uđe sa najboljom propagandom.

– Kada izgubite empatiju za srpski narod, a posvetite se scenarijima Majkla Marfija, zasigurno ste na putu propasti i izdaje. Tuđi novac je proklet, a narod koji posustane pred dolarima ili funtama, posustao je pred svojom slobodom – poručila je Vulićeva.

Ostavite komentar