Vulić: Sud BiH je Goli otok 21. vijeka za Srbe

0
95

Kada Srbin radi Srbinu o glavi, dobijete proces bez pravde, prava i zakona, naglasila je potpredsjednik SNSD-a Sanja Vulić.

– U svim normalnim zemljama tužilac vodi postupak, a Sud nema pravo da se petlja u rad Tužilaštva. Nakon što je Milanko Kajganić formirao tužilački tim ili tim za odstrel Milorada Dodika, američka Ambasada im je poslala pohvalnice – napisala je Vulićeva na Instagramu.

Kako se sudije, poput Mirsada Strike, nisu željele spuštati u kaljužu nepravde, dodala je Vulićeva, izvukli su Senu Unuzović, sudiju koja pokušava besramno korigovati eventualne propuste Tužilaštva.

– U predmetu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sudija govori tužiocu šta da čita, uz opasku: “To preskočite”. Isto tako je Sena Unuzović preskakala sve optužnice koje se tiču stradanja srpskog naroda u Čelebiću i Konjicu. Vi od takve žene očekujete pravičnost? Zakon o zaštiti od diskriminacije je u potpunosti prekršen – naglasila je Vulićeva.

Ona je konstatovala da kadar SDA sudi predsjedniku SNSD-a, Bošnjakinja koja je bila pripadnik takozvane Armije BiH sudi Srbinu?

– I šta je BiH? Zemlja progona srpskog naroda! Sud BiH je Goli otok 21. vijeka za srpski narod – istakla je Vulićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vulić (@sanja_vulic)

Ostavite komentar