Građani prvi dan otkrili Stanivukovićevu prevaru: Kartice prijateljstva završile u smeću

0
38

Građanima Banjaluke odavno je puna kapa suludih obećanja aktuelnog, a kako ga neki i nazivaju – odlazećeg gradonačelnika Draška Stanivukovića koji maše sa karticama, flajerima, bonovima i „olakšicama“, a koje su ništa drugo nego slamka spasa pred nadolazeće izbore.

Tako su u smeću završile i kartice prijateljsta, a koje ovih dana pakom i kapom dijeli Draško Stanivuković uz obećanja kako će sve biti uskoro besplatno, naravno pod uslovom da on pobijedi na predstojećim izborima.

Kako je moguće da je SVE besplatno i ko će na kraju platiti suluda obećanja Draška Stanivukovića?

Odlazeći gradonačelnik je uoči početka kampanje snimio i promotivni video u jednom banjalučkom marketu gdje je mahao sa pojedinim proizvodima i govorio o popustima. Na video snimku, Stanivuković pokazuje hljeb koji Banjalučani mogu kupiti za samo 1 KM, te pakovanja jaja i mlijeka. Ipak, cijene u mnogim marketima, čak i bez takozvane “kartice prijateljstva”, su niže od ovih koje on promoviše.

Komentari na društvenim mrežama su se samo nizali:

„Tu salamu ni keru ne bih kupio“,

„Uvaljuje nam najjeftiniju hranu i još se hvali popustima. Sram te bilo!“

„Je l Drina trećina računao procenat. Nosi njemu tu salamu“,

„Baba mu kupila stan od pola miliona, a nama salama od 3 marke. Dosta te je bilo. Odlazi“

Građani nisu krili bijes, a kao što možete vidjeti na fotografijama neki su završili svaku priču s novim obećanjima tako što su ih bacili u smeće.

Ostavite komentar