SKANDAL: Stanivuković održao sastanak u tajnosti sa zaposlenima u Gradskoj upravi kako bi im prijetio! ILI GLASOVI ILI OTKAZ

0
57

Gradonačelnik Draško Stanivuković svjestan da se bliže izbori, a njegov rejting i povjerenje građana rapidno padaju pa je održao sastanak sa 300 zaposlenih u Gradskoj upravi u Hotelu “Jelena” u toku radnog vremena kako bi im prijetio otkazima ukoliko mu svako od njih ne donese minimalno 50 glasova.

Kako saznajemo od izvora bliskih Gradskoj upravi, prisutnim radnicima je prijećeno od strane načelnika odjeljenja da sastanak drže u tajnosti kao i ono o čemu se pričalo ili se neće dobro provesti.

Svi radnici su dobili naređenje da svoje mobilne telefone ostave na recepciji i ne unose na sastanak jer ukoliko u javnost procuri snimak ili fotografija svi će biti kažnjeni.

Draško Stanivuković očigledno je svjestan da više ne uživa povjerenje i podršku građana Banjaluke te se više ne ustručava ni da prijeti, progoni i vrši torturu jer cilj opravdava sredstvo.

S obzirom da građani svakodnevno negoduju, održavaju proteste, ne štede kritike te Stanivuković na skupove zove one koje je zaposlio da mu glume masu, sad iste progoni da mu donesu glasove jer je svjestan da bi uskoro mogao pasti sa trona…

Ostavite komentar