Amidžić: Stanivuković i ranije pravio nerede; MUP Srpske da reaguje na informaciju o paljenju dokumentacije (VIDEO)

0
14

Institucije po službenoj dužnosti unutar Republike Srpske, prije svega Tužilaštvo i MUP, moraju da reaguju kada je u pitanju informacija da se pojedina dokumentacija sklanja i spaljuje da bi se sklonili određeni dokazi. Na šta je Banjaluka spala, upitao je generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić.

– To je osoba koja je već izgubila izbore, a sada igra i opasnu igru po građane Banjaluke – dodao je Amidžić.

Navodi da je odgovoran potez članova, koji su bliski saradnici gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a koji su se odlučili da izađu sa istinom.

– Govorimo o planovima osobe koja već očigledno gubi izbore. On igra jednu veoma opasnu igru – dodaje Amidžić.

Amidžić je napomenuo, da to što oni gube izbore, ne daje im za pravo, da organizuju bilo kakve nemire.

Ističe da to ništa nije čudno, s obzirom da je Stanivuković pravio nemire i ranije, odnosno kada je riječ o tragediji porodice Dragičević.

– Ako neko misli da aktuelna garnitura okupljena oko Stanivukovića, nije spremna na sve, moram da vas podsjetim da su radili i gore. Sjećate se kada je postojala je njegova spremnost da se sa plinskom bocom uđe u zgradu RTRS-a. Ko tebi daje za pravo da se baviš takvim stvarima? Samo zato što ćeš izgubiti izbore i što nećeš više biti gradonačelnik? – dodaje Amidžić.

Amidžić je dodao da prijetnje primaju i ljudi koji su u procesu legalizacije.

– Kao što sad prijete ljudima koji su u procesu legalizacije ako ne glasaju za njih da im neće biti završena legalizacija. Legalizacija je besplatna u svim gradovima. To je jedna opasna igra koju vodi čovjek koji je izgubio izbore. Mi u tome ne smijemo da učestvujemo, pogotovo ne Banjalučani, a mora i da se reaguje. Јoš ako uzmemo u obzir situaciju u kojoj se nalazimo, gdje je Banjaluka pritisnuta sa svih strana. Umjesto da ovdje postoji mir i stabilnost, vi imate čovjeka koji planira haos i destrukciju – naglasio je Amidžić.

Ostavite komentar