Službeni automobili Gradske uprave neregistrovani, isključuju ih iz saobraćaja

0
31

Stabilan budžet ili uopšte budžet Grada Banjaluka već četiri godine ne postoji. Još jedan u nizu dokaza su i neregistrovani službeni automobili Gradske uprave. Da,dobro ste pročitali. Gradska uprava nije registoravala autobomile niti će jer novca za registraciju nema.

I dok se gradonačelnik Draško Stanivuković hvali djelima, na površinu izlaze NEDJELA. Službeni automobili se isključuju iz saobraćaja jer za iste nije produžena registracija jer je grad Banjaluka skoro pa banktrotitao. Kako dobro obaviješteni izvor iz Gradske uprave kaže u planu nije registracija vozila jer za toliki broj automobila nema sredstava iz kojih se mogu povući sredstva.

Kao što je ranije pisao naš portal postoji velika šansa da i radnici ostanu bez plata jer dolaze na naplatu dugovanja investitorima, prevoznicima, bankama, ali i građanima u vidu raznih subvencija.

Za to vrijeme gradski menadžer Bojan Kresojević se hvali “viškom” od 21 MILION na računu grada… Po svemu sudeći, računicu koju je predstavio Kresojević nije plus, već debeli minus na računu Grada Banjaluka.

Ostavite komentar