Još dva kandidata napuštaju PDP: Ševarika i Majstorović ostavljaju Stanivukovića

0
65

Kako portal banjaluckeprice.net nezvanično saznaje, osipanje na listi PDP-a za odbornike ne prestaje. Nakon Ljubiše Ančića i Nataše Mirošljević Šestić ovu stranku planiraju u jeku predizborne kampanje napustiti i Čedo Ševarika i Radivoj Majstorović.

Radivoj Majstorović, ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za boračko – invalidsku zaštitu kako saznajemo napustiće utrku za odbornika u banjalučkoj Skupštini i to zbog sve većeg pritiska nezadovoljnih boraca.

Dok, Čedo Ševarika izvršni direktor u banjalučkom Vodovodu, poznat po svojoj promjenljivoj političkoj prošlosti (DP Dragan Čavić, SP, SPS, PDP) bi uskoro po ko zna koji put mogao promijeniti dres i zaigrati za novu političku opciju.

I dok nosilac liste Branislav Borenović i kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković tvrde kako je sve u redu u PDP-u lista im se rapidno okraćuje, a sudeći po svemu jedini na njoj do 6. oktobra bi mogli ostati oni.

Podsjećanja radi, aktuelni šef Kluba odbornika PDP-a Dragan Milanović u posljednje vrijeme se uopšte ne pojavljuje na tribinama stranke jer je u sukobu sa ideologijom i kampanjom koju zastupa Draško Stanivuković i šaka poslušnika koji se motaju oko njega, u prvom redu Nebojša Drinić u Banjaluci poznat kao Drina trećina.

Stari kov PDP-a bi uskoro mogao napustiti Stanivukovića i priključiti se starim kolegama iz stranke poput Igora Crnatka.

Šta će od PDP-a do 6.oktobra ostati, ostaje da vidimo.

 

Ostavite komentar