Drina trećina na saslušanju zbog reketiranja privrednika

0
42

Kako nezvanično saznajemo, poslanik PDP-a Nebojša Drinić, poznatiji pod nadimkom “Drina trećina” danas je bio na saslušanju zbog, kako navode na društvenoj mreži “X” reketiranja privrednika.

Podsjećanja radi, Željko Vidačković, ugostitelj iz Bočca tvrdi da mu je Nebojša Drinić uzeo 5.000KM za određenu uslugu te ga je prevario i nijee mu vratio novac. Novac je, kaže, dao Driniću da bi mu učinio uslugu, međutim, Vidačković nije dobio ni jedno ni drugo. Sve to na jednoj predizbornoj tribini je htio da pita Drinića, na koji je slučajno naletio, međutim Drinića tada nije bilo.

Nakon što je ova vijest izašla u javnost, Drina trećina je negirao Vidačkovićeve tvrdnje, na šta je on priložio i sliku Drine, koji je bio u njegovoj kući.

Zbog ovih optužbi Drinić je Vidačkovića nazvao “kokošarom”, na šta je dobio javni odgovor:

“Moram da odgovorim ovom preduzetniku koji nije mogao auto praonu da drži jer nije imao kapaciteta ni za to, iako je bio sam zaposlen i trebao ono malo vode da plati. Ni za nju nije mogao da zaradi. Ja se ne stidim ni kokošiju ni jaja, to me je othranilo. Za razliku od tebe, sve što imam sam stekao radom tako i dan danas u šest ustajem i samo rad. Još da te podsjetim da je ova tvoja slika u mojoj kući napravljena i ti si dolazio kod mene, ja kod tebe nikad. Tako da ja nisam htio nigdje da se uvučem, nego ti si dolazio, uvlačio se i lagao moje komšije, mene i ostale. Ovo je samo početak slika, biće ih još, a i poruka i raznih drugih dokaza. Sjeti se, između ostalog, šta si rekao na doručku kako si dobrotvor, ali nemojte misliti da ja to radim svojim parama. Uzmem ja, ali i dam i za to imam svjedoka. Neću ga sad imenovati, ali ću kad dođe vrijeme navesti svjedoka za sve ostalo”, napisao je Vidačković.

(banjaluckeprice.net)

 

Ostavite komentar