Akcija “Nišan” – pronađena opojna droga, improvizovana laboratorija i oružje (FOTO)

0
83

Banjalučka policija uhapsila je tri muškaraca S.Đ., N.K. i A.S. iz Banjaluke zbog sumnje da su se bavili trgovinom droge i prodajom droge, a kod njih je pronađen 961 gram marihuane.

IZ PU Banjaluka navode da su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Banjaluke, a koje koriste osumnjičena lica.

Zaplijenjena droga

– Tom prilikom pronađeno je i oduzeto ukupno 961 gram zelene biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, oko 31,6 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, dvije puške, pištolj, 229 komada municije različitog kalibra, digitalna vaga, improvizovana laboratorija za vještački uzgoj indijske konoplje sa pripadajućom opremom, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela – navode iz PU Banjaluka.

Pronađena droga

Pronađena puška

Takođe, kako ističu na jednoj lokaciji u Banjaluci pronađeno je plastično bure sa tragovima zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu zakopanu u zemlji.

Pronađena puška

– Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima – ističe se u saopštenju.

Pronađena droga

Pronađena droga

 

Ostavite komentar