Banjalučani primorani da se kupaju na auto perionicama Draškovih saradnika

0
40

Prvi dan ljeta za građane Banjaluke donio je nove probleme. Tako ne izgleda na društvenim mrežama, gdje gradonačelnik vješto biranom tehnikom propagande obmanjuje javnost i servira priče o navodnim naporima da se obezbijede bolji uslovi za život, ali stvarnost je potpuno drugačija.

Banjalučani su prvi dan ljeta i na temperaturi od nevjerovatnih 40 stepeni celzijusovih ostali bez vode.

To je samo jedna od posljedica, ali ako se bavimo njihovim uzrocima, spisak je dugačak.

U proteklom periodu gradonačelnika je imao niz populističkih poteza za namjerom da prikupi političke poene i pridobije glasače, pa je teatralno dijelio besplatne priključke na gradski vodovod.

Ti priključci sada apsolutno ništa ne znače, jer je došlo na naplatu nekontrolisano zapošljavanja nestručnog kadra u Vodovod i ne odrzavanja sistema, pa su tako građani ostavljeni u nehumanim uslovima da sami pronalaze alternativne metode za obezbeđivanje osnovnih uslova za život.

Vode za osnovne potrebe građani možda nemaju, jer je usljed proglašenja vanredne situacije uvedena određena redukcija i zavrnute slavine, ali isti tretman ne važi i za bliske saradnike gradonačelnika.

Za auto perionice njegovih najbližih saradnika ima vode, što su građani iskoristili da se okupaju, ali i naprave video koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Ostavite komentar