Bračni par bacio bombe na kuće Dragoslava Kosmajca, zna se i razlog

0
88

Dušan Krstić Duca (57) i njegova supruga Džesika R. T. (39) uhapšeni su zbog sumnje da su bacali bombe na kuće koje su u vlasništvu porodice pokojnog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca.

Kako su prenijeli srpski mediji, Krstić je kao motiv naveo je osvetu prema pokojnom Dragoslavu Kosmajcu, jer je, kako uhapšeni tvrdi, prodao mnogo droge na Zvezdari.

On navodno tvrdi i da zna da je Kosmajac odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i djeca koja su preživjela, kao i da je Kosmajac odgovoran za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića, zvanog “Goksi bombaš” koje se dogodilo 1995. godine.

Na velelepnu vilu Dragoslava Kosmajca, u kojoj danas živi njegova supruga Aleksandra i sin Lazar, 7. novembra je bačena jedna bomba koja nije eksplodirala. Narednog dana je bačena još jedna eksplozivna naprava, koja je eksplodirala u noći između 8. i 9. novembra.

Zatim, 15. novembra je ispred kapije druge kuće, u kojoj živi Milica, kćerka Dragoslava Kosmajca, pronađena ručna bomba.

Uhapšeni supružnici se sumnjiče za bacanje bombi ispred obje kuće porodice Kosmajac.

Ostavite komentar