Detalji tuče u Tesliću: Napali vlasnika diskoteke i njegovog oca, klub Kristal se zatvara

0
73

Vlasnik noćnog kluba ”Kristal” iz Teslića Dejan Gavrić i njegov otac napadnuti su sinoć kada je grupa momaka upala u klub i počela da razbija inventar.

U napadu Gavrić i jedna osoba su lakše povrijeđeni, dok napadači još nisu identifikovani i uhapšeni.

U PU Doboj za ATV je potvrđeno da se napad dogodio sinoć oko tri sata iza ponoći.

”Policijskoj stanici Teslić je prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta. Po prijavi su postupili policijski službenici koji su utvrdili da su tri lica fizički napali D.G., D.G., A.P. i D.P. pri čemu su A.P. i D.G. zadobili tjelesne povrede. U toku je rad po navedenom”, navode u PU Doboj.

Gavrić za ATV kaže da su ih napali momci koji se predstavljaju kao pripadnici navijačke grupe ”Liders”, navodeći da im ovo nije bio prvi napad.

”Otkad smo u martu otvorili diskoteku, određena grupa je počela da dolazi i izaziva haos. Sinoć su došli u diskoteku i čovjek je iz čista mira krenuo da baca i razbija sve piće sa šanka. Flaše i čaše su letjele naokolo, staklo je padalo po gostima koji su se isprepadali ”, priča Gavrić.

On kaže da je njegov otac prišao tim momcima i pitao ih zašto to rade, da bi oni nasrnuli na njega i udarili ga.

Došlo je do sukoba u kojem su Gavrić i još jedna osoba pretučeni, a napadači su pobjegli.

”Od otvaranja diskoteke izloženi smo pritiscima te grupe, koja nam stalno pravi probleme. Ranije su nam napali obezbjeđenje kluba, koje su presreli i palicama im lupali po vozilu. I u martu su napravili haos u diskoteci. Više puta sam sve prijavio policiji, ali niko ništa ne reaguje i ti ljudi prolaze nekažnjeno”, kaže Gavrić.

On ističe da je primoran da zbog cijele situacije i stalnih napada zatvori klub, jer ne samo da je pretrpio veliku materijalnu štetu, već je počeo da strahuje i za bezbjednost gostiju.

Informacija o zatvaranju kluba objavljena je i na instagram stranici ”Kristala”, a prenosimo je u cjelosti:

”Poštovani obavještavamo Vas da noćni klub ”Kristal” prestaje sa radom. Proveli smo lijepa skoro dva mjeseca zajedno, trudili smo se da vam ponudimo kvalitetan program iz vikenda u vikend i nadamo se da smo u tome uspjeli. Razlozi prestanka rada kluba su bezbjednosne prirode i isključivo u interesu zaštite gostiju klub prestaje sa radom. Klub će naravno uz maksimalnu podršku medija, afirmisanih estradnih umjetnika, od kojih se nekima zahvaljujem što su gostovali kod nas, drugima se izvinjavamo što ovim putem otkazujemo zakazane nastupe za budući period, menadžera, državanih institucija, sudova, tužilaštava tražiti maksimalnu krivičnu odgovornost za određena lica koja su prouzrokovala konačni ishod svega i naravno tražiti apsolutnu nadoknadnu materijalne štete koja je nanesena vlasnicima kluba iz zasada nepoznatih razloga, a što će utvrditi državni organi. Hvala na povjerenju! Vaš ‘Kristal'”.

Ostavite komentar